Blikk: Egy fiú miatt ütötte meg diákját egy tanárnő Dombóváron

Vágólapra másolva!
Féltékenység miatt pofozta meg egy 28 éves szakácstanulókat oktató nő az egyik tanítványát Dombóváron. A lánynak eltört az orra, a tanárnőt felfüggesztették az állásából. A Blikkben elmeséli a történteket mindkét érintett.
Vágólapra másolva!

A diák a Blikknek elmondta, hogy épp a tizennyolcadik születésnapját ünnepelték egy partival Dombóváron, amikor az oktatónő telefonon hívogatni kezdte. Azt akarta, hogy a lány hagyja békén az unokahúga pasiját. A diák hozzátette, hogy a fiú ugyan velük bulizott, de megfogalmazása szerint nem ő tehet róla, hogy őket választotta a barátnője helyett.

Az oktató végül odament a buli helyszínére és egy heves szóváltást után megütötte a diáklányt. Azt elismerte, hogy adott két pofont a lánynak, aki - állítása szerint - minősíthetetlen sértéseket vágott hozzá. Azt látta, hogy a földre esett, de úgy véli, hogy komoly baja nem történt. A diák a történtek után orvoshoz ment, és a látlelet tanúsága szerint a zúzódások mellett az orra is eltört.

A lány anyja feljelentette az oktatót, az ügyben a rendőrség nyomoz. A szakácstanulókat oktató nőt a szakiskola vezetősége felfüggesztette az állásából, míg az ügyben nem születik döntés.