Betörtek az écsi tragédia helyszínére

Vágólapra másolva!
Egy laptop és készpénz is eltűnt az écsi házból, ahol a múlt csütörtökön lövöldözött egy férfi, és előbb a feleségével, majd önmagával is végzett.
Vágólapra másolva!

Kifosztották a hétvégén azt a lakatlan écsi családi házat, ahol csütörtökön egy szóváltást követően a tulajdonos előbb feleségével, majd önmagával végzett - írta a hétfői Kisalföld. A cikk szerint a lakásból több érték eltűnt, köztük a veszekedést, majd a lövéseket végighallgató 17 éves fiú laptopja. A fiút a csütörtöki dráma tán sokkos állapotban szállították kórházba, de már az egyik rokonánál lakik.

A lap információját a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette, de továbbiakat nem közölt, az egyik szomszéd arról beszélt: szombaton délután érdeklődtek nála rendőrök, hogy mit tud a betörésről. A hétfői Bors úgy tudja, hogy készpénz is eltűnt az ingatlanból.

A múlt héten csütörtökön két ember halt meg lövöldözésben a Győr közelében fekvő Écsen. A vizsgálat eddigi megállapításai szerint az 53 éves férj - családi vitát követően - a vadászpuskájával előbb lelőtte a nála két évvel fiatalabb feleségét, majd önmaga ellen fordította fegyvert.