Megágyazott és elaludt egy betörő egy mosonmagyaróvári lakásban

Vágólapra másolva!
Ittas volt, és állítása szerint nem tudja, hogy került egy mosonmagyaróvári lakásba egy lengyel férfi. A lakásban alvó fiatalra az utazásról hazatérő tulajdonos talált rá.
Vágólapra másolva!

Az ablakon mászott be egy mosonmagyaróvári lakásba egy lengyel férfi, akire alvás közben talált rá az ingatlan tulajdonosa - számol be a Kisalföld.hu internetes oldal. A férfi úgy jutott be a lakásba, hogy betört egy ablakot. Ezután megágyazott magának, alsónadrágra vetkőzött, és a sötétítő függönyt is behúzta. Ezt a lakás tulajdonosa mondta a rendőrségnek, aki akkor talált rá az alvó férfira, amikor utazásából ért haza vasárnap reggel.

A lakás tulajdonosa szerint semmi nem tűnt el a lakásból, a betörő ételt, italt sem fogyasztott, azonban mintegy tizenötezer forintos kárt okozott a betört ablakkal, ezért magánlaksértés és rongálás jogcímén tett feljelentést a rendőrségen.

A rendőrség a Kisalföld című napilapnak elmondta, hogy a gyanúsított egy ittas lengyel állampolgár, aki a kihallgatás során nem tudta megmondani, hogyan került az említett lakásba.