Blikk: Lecserélte autóparkját a Magyar Posta

Vágólapra másolva!
Visszaadta a korábban lízingelt autókat a Magyar Posta, és újakat, főleg Skodákat lízingelt helyettük. A vállalat négy év alatt 100 millió forintot spórolna az üzlettel.
Vágólapra másolva!

Új autókat szerzett be a Magyar Posta - írja a Blikk. A napilap szerdai számában megjelentek szerint a Posta összesen 176 darab VW Passatot, Skoda Octáviát illetve Skoda Fabiát bérel a régi autók helyett. A flottába Fiat Scudo kisbuszok is bekerültek.

A lecserélt járművek jelentős része 6 éves és voltak totálkáros darabok is, de előfordult a flottában 2 éves autó is. Csak egyben lehetett visszaadni a lízingcégnek a teljes flottát, miután tavaly év végén lejárt a szerződés - közölte a Posta sajtóosztálya. Most kevesebb nagy és több kisautót bérelnek. Egyelőre nem tudni, hogy mennyibe került ez a Postának, állításuk szerint négy év alatt 100 millió forintot takarítanak meg vele - írja a Blikk.

Egyelőre nem tudni, hogy hány új és hány használt autót szerzett be a Posta, a Blikk meg nem nevezett informátorokra hivatkozva azt írja, hogy a vállalat felső vezetésének nagy része új autót kapott.