Megtalálták egy eltűnt balatoni vízibicikliző holttestét

Vágólapra másolva!
Megtalálták a vízimentők egy fiatal férfinak a holttestét, aki egy vízibicikliről ugrott a Balatonba, majd elmerült. A nagykanizsai férfit víz alatti radarral találták Balatonmáriafürdőnél.
Vágólapra másolva!

Megtalálták vasárnap este a Balatonban annak a fiatalembernek a holttestét, egy vízibicikliről a vízbe ugrott, majd elmerült Balatonmáriafürdő közlelében. A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata szerint a férfit nem sokkal negyed hét után találták meg a kutatást végző vízimentők, akik szonárkészülékkel keresték a holttestet a víz alatt.

Az áldozat egy 24 éves nagykanizsai férfi. A vízimentők a Balaton túlpartjáról, Ábrahámhegyről küldtek hajót a holttest utáni kutatáshoz. A hajó a víz alatti kereséshez használható radarral, a szonárral volt felszerelve: a kutatást a vízirendészet kérésére folytatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata - közölte a szervezet szóvivője.

Néhány nappal korábban Balatonvilágosnál is eltűnt egy férfi a Balatonban, aki szintén vízibicikliről ugrott a vízbe, mielőtt elmerült volna, és akit szintén a vízimentők kerestek (erről itt olvashat). Cikkünkben korábban tévesen állítottuk, hogy a csütörtökön megtalált férfi azonos a Balatonvilágosnál szombaton eltűnt férfivel, ezért elnézést kérünk.