Súlyos baleset a 81-es úton, tizenketten megsérültek

baleset történt a 81-es főúton, két kisbusz ütközött, tizenketten megsérültek
Vágólapra másolva!
Egy személyautó és egy kisbusz összeütközött a 81-es úton, Magyaralmásnál csütörtök kora reggel. Négyen súlyosan, nyolcan könnyebben megsérültek.
Vágólapra másolva!

Súlyos baleset történt kora reggel a 81-es úton, Magyaralmásnál; tizenketten megsérültek - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség tájékoztatása szerint két, munkásokat szállító kisbusz haladt egymás után a 81-es főúton Mór felől, Székesfehérvár irányába. A 13. kilométernél a hátsó kisbusz belerohant az előtte haladóba. A helyszíni szemlén kiderült, hogy egy műszaki hibás építőipari daru vesztegelt az úton. A szemközti sávból érkező kisbusz ezt észlelve lassított, de a mögötte haladó kisteherautó sofőrje ezt későn vette észre, és hátulról nekiütközött a kisbusznak.

Forrás: MTI/Borbély Béla
Magyaralmásnál két kisbusz ütközött

A balesetben összesen tizenketten sérültek meg, négyen súlyosan, nyolcan könnyebben. Több mentőkocsi is a helyszínre érkezett, az összes sérültet Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították. A baleset körülményeit a Móri Rendőrkapitányság vizsgálja.