Tagadja a rendőrség, hogy megölhették Eszes Tamást

Eszes Tamás, a Véderő parancsnoka
Vágólapra másolva!
Határozattan cáfolta az [origo]-nak a Heves megyei rendőrség szóvivője a Blikk azon értesülését, amely szerint a múlt héten holtan talált Eszes Tamás boncolásakor idegenkezűséget állapított meg az igazságügyi orvos szakértő. Eszes élettársa kedden a Heol.hu-nak azt mondta, hogy a férfi egy ideje készült az öngyilkosságra.
Vágólapra másolva!

Befejeződött Eszes Tamás, a Véderő félkatonai szervezet vezetője holttestének igazságügyi orvosszakértői vizsgálata, amely idegenkezűséget állapított meg - írja a Blikk meg nem nevezett belügyi forrásaira hivatkozva. A Heves megyei rendőrség az az [origo] kérdésére azonban határozottan cáfolta a napilapban megjelent híreket, ahogy a szóvivő fogalmazott: az idegenkezűség teljesen ki van zárva Eszes halála ügyében.

A Véderő vezetőjét múlt hét csütörtökön találták holtan gyöngyöspatai házának a fészerében, a Heol.hu és a helyi lakosok öngyilkosságról beszéltek, ezt azonban a rendőrség nem erősítette meg.

Eszes Tamás, a Véderő egykori parancsnoka halála előtt több nappal már búcsúlevelet írt élettársának, amelyben saját magát hibáztatta, amiért tönkrement az életük - írja a Heol.hu a férfi élettársára hivatkozva. A nő szerint ismeretségi körükben többen tudtak arról, hogy kettejük kapcsolata megromlott, és az sem volt titok senki előtt, hogy el akarta hagyni a férfit, sőt el is költözött tőle. A nő szerint a Véderő egykori parancsnokát az is nagyon bántotta, hogy az utolsó hónapokban sokan elfordultak tőle, alig akadt segítője.

A Véderő vezetőjének halála utáni gyöngyöspatai tudósításunkat itt olvashatja.