Részletes beismerő vallomást tett a kulcsi gyanúsított

Vágólapra másolva!
A kulcsi négyes gyilkosság elkövetésével gyanúsított férfi péntek este részletes beismerő vallomást tett. A gyanúsítottat ezután őrizetbe vették, és kezdeményezik az előzetes letartóztatását. A férfi könnyebb sérüléseket szenvedett.
Vágólapra másolva!

Befejeződött péntek este a 24 éves kulcsi gyanúsított kihallgatása a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon - közölte a kapitányság szóvivője. A férfit a rendőrség négy rendbeli befejezett és három rendbeli kísérleti szakban maradt, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítja. A rendőrség szerint a férfi a több órás kihallgatás során részletes beismerő vallomást tett. A rendőrök ezt követően bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezik az előzetes letartóztatását.

A rendőrség szerint a gyanúsított megölte az apját, a bátyját és a nagyszüleit, az anyját és a nővérét pedig megsebesítette. A férfi a péntek délelőtti órákban támadt hozzátartozóira, a rendőrség dél körül fogta el, nem messze a tetthelytől.

A férfit az elfogását követően a dunaújvárosi kórházba szállították. Ott könnyű sérüléseit ellátták, majd a rendőrkapitányságra vitték. Azonnal megkezdték a kihallgatását, amely péntek este nyolc óra körül is zajlott - közölte a szóvivő. Ezzel párhuzamosan a helyszínelés is zajlott Kulcson. Az ügyben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomoz.

Itt elolvashatja helyszíni riportunkat, ebből a cikkből pedig részletesen tájékozódhat a nap eseményeiről.