Két embert kényszerítettek munkára Nógrád megyében

Vágólapra másolva!
Bántalmazással, fenyegetéssel kényszerített munkára két embert a Nógrád megyei Legénden egy 47 éves férfi, akit a rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Az egyik munkára kényszerített férfi annyira félt, hogy még a házát is az őt bántalmazó férfi nevére íratta.
Vágólapra másolva!

V. József 2010 óta, illetve ez év júliusától arra kényszerített két embert, hogy neki dolgozzanak, fizetést azonban nem adott nekik, és a munkavégzés helyéről sem engedte el őket. Az áldozatok félelmükben elvégezték a kiszabott feladatokat - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Horváth Zsófia.

Mint a sajtóügyeletes közölte: az egyik sértett még nagy értékű házát is a gyanúsított nevére íratta, hogy az ne fenyegesse és ne bántalmazza őt. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya zsarolás, önbíráskodás és személyi szabadság megsértése miatt indított nyomozást a legéndi férfi ellen, és kezdeményezték előzetes letartóztatását is - tette hozzá.