Megváltozott a tekintete a kisfiú feltételezett gyilkosának

Megtalálták a Kaposváron eltűnt 11 éves kisfiú holttestét
Vágólapra másolva!
Két évvel ezelőttig még együtt lakott a meggyilkolt 11 éves kisfiúval a feltételezett elkövető, de olyan rossz volt a kapcsolatuk, hogy inkább elköltözött tőlük. A fiú nevelőapja az utolsó pillanatig úgy látta, hogy működött a kapcsolata a gyanúsítottal.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt két év is olyan hangulatban, érzelmi viszonyban telt el, ami semmi olyan aggodalomra nem adott okot, hogy baj fog történni - mondta a 11 évesen meggyilkolt Szita Bence nevelőapja, Gyöngyi Sándor a Tv2 Frizbi nevű műsorában, ahova Bence féltestvére, Lilla is elkísérte.

Gyöngyi Sándor azt mondta, két évvel ezelőttig élt együtt a gyilkosság egyik gyanúsítottjával, P. Erikával. Amiatt költöztek külön, mert Bencének nagyon rossz volt a kapcsolata P. Erikával, illetve az ő fiával. Ezután is párkapcsolatban éltek, mint Gyöngyi Sándor mondta, az utolsó pillanatig úgy látta, hogy működött a kapcsolatuk.

"Elképesztően jó, bizalmi viszonyban voltunk, olyan dolgokat mondtam el neki, amit másnak nem, és ő is így volt vele" - mondta P. Erikáról Gyöngyi Sándor lánya, Lilla. Azt mondta, Bence több okból sem szerette a nőt, aki mindig próbálkozott, hogy ezen változtasson, de a Bence eltűnése előtti napokban már többször is ellenséges lett vele. Gyöngyi Sándor szerint a nőre féltékeny volt a nevelt fia. A féltestvére szerint Bence annyira ragaszkodott nevelőapjához, hogy mindig vele szeretett aludni.

Miután Bence eltűnt, P. Erika annyira gyanúsan kezdett el viselkedni, hogy gondolták, hogy köze lehet az eltűnéshez. Azóta egyszer látták személyesen a nőt, amikor a rendőrségen találkoztak vele. "Azt a tekintetet nem tudom leírni, teljesen megváltozott az arca" - mondta a nevelőapa, míg lánya inkább elégtételt látott a nő arcán. Gyöngyi Sándor a másik két gyanúsítottról azt mondta, hogy az egyikükkel jó viszonyban voltak, egy munkahelyen dolgoztak, míg a másik férfit nem ismeri.

Helyszíni riportunkat itt olvashatja az esetről.