Pályázzon a Hégető Honorka díjra!

Vágólapra másolva!
Olyan rövidfilmeket várnak, melyek lényeges társadalmi problémák megértését segítik. Idén először különdíjat kapnak a szakmán kívülről érkező filmek is.
Vágólapra másolva!

A Hégető Honorka-díj célja, hogy a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok problémáit bemutató televíziós és online alkotásokat elismerje, az újságírókat és a közönséget érzékenyítse.

Idén is várnak minden olyan alkotást, amely mozgóképes eszközökkel járul hozzá releváns társadalmi problémák alapos és sokoldalú megértéséhez. Most először különdíjat kapnak a szakmán kívüli, innovatív formai elemeket, a témában maradandót alkotó filmek.

Az alapítvány olyan, legfeljebb 12 perces televíziós és online filmes híralkotásokat vár, amelyek 2011. december 1 és 2012. december 30 között készültek. A pályázati anyagot DVD-n, három példányban kell leadni, december 31-ig.

A pályázati anyagnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, elérhetőségeit, valamint azt, hogy a műsor/film pontosan hol és mikor jelent meg. Postacím: Hégető Honorka Alapítvány, 1222 Budapest, Nagytétényi út 29. A díjakat 2013. februárban osztják ki.