Összeállt a Fidesz kampánystábja

Vágólapra másolva!
Hivatalosan is eldőlt, hogy Gyürk András európai parlamenti képviselő irányítja a 2014-es választások előtt a Fidesz kampányát - írja a keddi Népszabadság. Gyürköt a kommunikációban Kocsis Máté józsefvárosi polgármester segíti.
Vágólapra másolva!

Gyürk András lesz a kampányfőnök, a kommunikációs segítője pedig Kocsis Máté lesz a Fidesz 2014-es választási kampányában - írja a Népszabadság. Gyürk András, aki jelenleg a Fidesz európai parlamenti képviselője, korábban már többször irányította a Fidesz választási kampányát.

Az előzetes elképzelések szerint Kocsis Máté VIII. kerületi polgármester feladata az lesz, hogy közvetítse a Fidesz-szervezetekhez a különböző szinteken meghatározott kampánykommunikációs irányvonalat és feladatokat.

Mindez nem érinti Kubatov Gábor pártigazgató kompetenciáját, mozgásterét - mondták a lapnak, hozzátéve: azért is látta szükségesnek a miniszterelnök Kocsis Máté bevonását, mert a kormányoldalon hosszú kampányra számítanak a regisztráció és a Bajnai Gordon nevével fémjelzett Együtt 2014 színre lépése miatt.