Adósságai miatt ölte meg magát a Blaha Lujza téri öngyilkos

Vágólapra másolva!
Nagy adósságokba verte magát, és a válását sem tudta feldolgozni a férfi, aki szombaton kiugrott egy budapesti hotel ötödik emeletéről. A születésnapján lett öngyilkos.
Vágólapra másolva!

Nagy adósságot halmozott fel, és nem látott más kiutat a helyzetéből, ezért öngyilkos lett – mondta a hét végén a Blaha Lujza téren meghalt férfiról a húga a Hvg.hu-nak. A szegedi férfi szombaton vetette ki magát meztelenre vetkőzve egy szálloda ötödik emeletéről.

A testvér szerint a bátyjának óriási törést okozott a két évvel ezelőtti válása, korábban is voltak öngyilkossági tervei. Pontosan a 29. születésnapján vetett véget az életének. Bár intelligens emberként írta le, azt mondta, rendkívül felelőtlenül élt, szerette a pénzt, adósságait a szülei voltak kénytelenek törleszteni.

Az egyetlen arra járó, aki segíteni próbált az útra zuhant, percekig haldokló meztelen embernek, az Origónak beszélt arról, milyen érzés volt mindezt megélni.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja az ingyenes 116-123-as lelkisegély-telefonszámot! Mobilról is ingyenes.