Két ütközés után kapták el az ámokfutót

Vágólapra másolva!
A rendőrség eljárást indított egy ámokfutó ellen, aki lopott kocsival menekült a rendőrök elől. A tolvaj Budapestről kötötte el az autót, majd Gyál irányába menekült a ferihegyi gyorsforgalmi úton, miközben többször veszélyeztette mások testi épségét. A férfit csak két ütközés után kapták el a rendőrök.
Vágólapra másolva!

Eljárást indított a rendőrség egy ámokfutó ellen, aki egy lopott személyautóval menekült Budapestről, és eközben több járműben is kárt okozott. A Gyál közelében elfogott férfit közúti veszélyeztetés bűntettével gyanúsítják - mondta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn.
Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint a gyáli lakos múlt pénteken késő délelőtt lopott el egy autót a fővárosból, majd a járművel igyekezett mielőbb elhagyni Budapestet a repülőtéri gyorsforgalmi út irányában. A KRESZ szabályait többször is megszegő férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) munkatársai Vecsésen próbálták megállítani, ő azonban továbbhajtott Gyál felé, több autóst is leszorítva az úttestről.

A szóvivő elmondta, hogy R. A. a menekülése közben közvetlenül is veszélyeztette mások életét, testi épségét, két autóval is ütközött, de senki sem sérült meg. A férfi a második ütközés után a lopott autóval nem tudott azonnal elindulni, egy pillanatra megállt, ekkor fogták el. A rendőrség szemtanúk, valamint esetleges sértettek, leszorított autósok jelentkezését várja - mondta Beluzsárné Belicza Andrea.