Kirúgták a kínzással vádolt kórházigazgatót

Vágólapra másolva!
Felmondtak a héten annak a budai kórházigazgatónak, aki ellen azért indult eljárás, mert a gyanú szerint savval öntötte le a volt barátnőjét - írja a Blikk. Azt nem tudni, hogy a felmondásnak köze van-e az ellene folyó nyomozáshoz, amely hamarosan befejeződik.
Vágólapra másolva!

Elbocsátották azt a kórházigazgatót, aki a gyanú szerint savval öntötte le a volt barátnőjét - írja a Blikk. B. Krisztiánt, a Budai Irgalmasrendi Kórház egykori vezetőjét júliusban engedték ki az előzetes letartóztatásból, utána visszament dolgozni, de a héten felmondtak neki. Azt nem tudni, hogy miért rúgták ki, és hogy a lépésnek köze van-e a rendőrségi eljáráshoz.

A férfi a rendőrség gyanúja szerint egy injekciós tűvel nyugtatót adott be a volt barátnőjének, majd maró savat öntött az ágyékára és a hasára. Az orvos jelenleg felmondási idejét tölti, de a kórházat megbízott főigazgató irányítja.

A lap szerint az orvos azzal próbálhatja tisztázni magát, hogy nem tudni, honnan származik a nő elkábításához használt nyugtató, illetve a maró anyag, mert a kórház készletei rendben voltak. A nyomozás lassan a végéhez közeledik. A keresztény-konzervatív családban felnőtt orvos tagadja a gyanúsítást.