Eltűnt két fiatal lány

Vágólapra másolva!
Két fiatal lány is eltűnt a közelmúltban. Egyikük már korábban, még augusztusban. Ő már többször elszökött az otthonból. A másik lány viszont most először, de a Facebookon meglehetősen aktívnak mondható. 
Vágólapra másolva!

A rendőrség keresi a képen látható Géczi Enikőt, aki a faddi nevelőotthonból október 6-án tűnt el. A lány 178 cm magas, vékony testalkatú, rövid hajú. Másnap egyébként megváltoztatta a profilképét a Facebook-oldalán, és pár nappal ezelőtt is töltött fel új képet magáról. Hogy milyen ruhát viselt eltűnésekor, azt nem tudni. Feltehetően Tolnában vagy Szekszárdon lehet.

Korábban Szekszárdról is bejelentkezett a Facebookon Forrás: Police.hu

A Szekszárdi Rendőrkapitányság azt kéri, ha valaki látta valahol, vagy tudja hol lehet a lány, akkor hívja a 06-74/501-100-as számot.

Többször megszökött már

És keresi a rendőrség Baranyai Klaudiát is. Ő még augusztus 14-én tűnt el a délutáni órákban, amikor engedély nélkül távozott a Nagykanizsai Gyermekotthonból. A lány egyébként folyamatosan szökésben van.

Többször megszökött már Forrás: Police.hu

A lány körülbelül 155 centiméter magas, vékony testalkatú, világos bőrű, hosszúkás arcú, barna hajú és szemű, vékony szemöldöke, telt ajka és vékony orra van.

A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud Baranyai Kaludiáról, vagy látta valahol, akkor hívja a Nagykanizsai Rendőrkapitányságot a 06-93/312-190-es telefonszámon. Illetve, mindkét lány esetén tárcsázható a jól ismert 107-es, illetve 112-es segélyhívószám.