CD volt a gyanúsnak tűnő csomagban

Vágólapra másolva!
Egy CD-t találtak abban a gyanús csomagban, ami miatt szerdán késő délután lezárták a fél Andrássy utat. Az OTP bank egy fiókjának előterében hagyott gazdátlan csomagot a biztonsági őr egy szeméttárolóba dobta, majd a tűzszerészek viszgálták meg.
Vágólapra másolva!

A rendőrség este negyed hét előtt nem sokkal feloldotta az útlezárást az Andrássy út Bajcsy-Zsilinszky út és Oktogon közötti részén, miután kiderült, hogy egy CD volt abban a gyanúsnak tűnő dobozban, amit az OTP bank előterében találtak korábban.

A rendőrséghez szerda késő délután érkezett bejelentés, hogy OTP Andrássy úti fiókjának előterében gazdátlan csomagot találtak, amelyet a biztonsági őr egy szeméttárolóba dobott. Amíg a tűzszerészek átvizsgálták a csomagot, lezárták a Káldy Gyula utca és Székely Mihály utca közötti útszakaszt, az autósforgalmat már az Oktogonnál elterték.

Hétfőn hajnalban bomba robbant Budapesten egy bank előtt, a detonáció a bank egyik oldalát kidöntötte, és a szomszédos bankfiókban is kárt tett. A rendőrség szerint bűncselekmény történt, és egy ismeretlen motorost keresnek, de egyelőre azt sem tudják, mivel robbantottak, csak abban biztosak, hogy az elkövető nem akarta, hogy bárki is megsérüljön.