Otthagyta a Kempinksit Orbán Ráhel

2014.09.10. 09:52

A magyar gasztronómia felvirágoztatásán dolgozik Orbán Ráhel – írja a Bors. A miniszterelnök legidősebb lánya a Zsidai Group étteremcsoport alkalmazottja lett mostanában.

A lap szerint Orbán Ráhel 2012 óta dolgozott a Kempinski Hotelben, mint sales manager, vagyis értékesítési menedzser gyakornok. Nemrég azonban átigazolt a Zsidai Csoporthoz, amelynek több budai étterme és pesti szórakozóhelye is van. A Zsidai Csoporté többek között a Baltazár, a Pierrot, a 21 és a Pest-Buda, és a Gozsdu-udvarban a Spíler és a Spíler Shanghai is.

Fotó: Pályi Zsófia - Origo

Orbán Ráhel a Corvinus egyetem mellett az amerikai Boston Egyetemen, a francia Sorbonne-on és az olasz sienai egyetemen is tanult, de dolgozott a Sziget Fesztiválnak is. Jól beszél angolul, franciául, németül és olaszul - írja a lap.

A Zsidai Group az éttermek mellett szállodákban is érdekelt, például a Kempinskivel is szoros üzleti kapcsolatban áll.

Nincs kivételezés

A Bors megkereste Zsidai Zoltánt Orbán Ráhel foglalkoztatásával kapcsolatban, de nem kapott választ a kérdéseire. A lap azonban úgy tudja, hogy a Zsidai Csoport és az Orbán család között semmilyen üzleti vagy politikai kapcsolat nincsen, és a miniszterelnök lányával sem kivételeznek. 

Zsidai Zoltán Roy nem jár rendszeresen kormányrendezvényekre. Neve az MTI-ben legutóbb 2013-ban tűnt fel, amikor ProTurismo elismerést vett át Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől - olvasható a lapban.