Két halott a laposra tört autóban

Majosháza, 2014. október 4.
Baleset helyszíne az 51-es út 31-es kilométerszelvényénél, Majosházánál 2014. október 3-án későn este, ahol egy kamion és egy személyautó ütközött össze. A vélhetően az elsőbbség meg nem adása miatt bekövetkezett balesetben a s
Majosháza, 2014. október 4. Baleset helyszíne az 51-es út 31-es kilométerszelvényénél, Majosházánál 2014. október 3-án későn este, ahol egy kamion és egy személyautó ütközött össze. A vélhetően az elsőbbség meg nem adása miatt bekövetkezett balesetben a személyautóban utazó két ember életét vesztette. MTI Fotó: Lakatos Péter
Vágólapra másolva!
Két fiatal férfi holttestére bukkantak a kocsiban, amelyet egy vasat szállító kamion gyűrt maga alá.
Vágólapra másolva!

Személyautó és kamion ütközött össze pénteken késő este az 51-es út majosházi elágazásánál. A szerencsétlenségben két ember vesztette életét.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivőjének tájékoztatása szerint a vasat szállító kamion maga alá gyűrte a személyautót, ezért csak azt követően lehetett megtudni, hogy hányan utaztak benne, és milyen mértékben sérültek, miután a fővárosból érkezett daruval leemelték róla a kamiont.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

A roncsot speciális eszközzel darabolták fel a tűzoltók, akik először a sofőr, majd egy utas holttestére bukkantak. A balesetben két fiatal férfi vesztette életét. Az autó annyira összeroncsolódott, hogy még a márkáját sem lehetett megállapítani - tette hozzá a szóvivő.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: vélhetően az elsőbbség meg nem adása miatt következett be a baleset. Az érintett útszakaszt órákra teljes szélességében lezárták.