Majdnem megölte a volt feleségét és új barátját a féltékeny férfi

Vágólapra másolva!
Nem bírta elviselni egy féltékeny férfi, hogy volt felesége már mással él, ezért tavaly nyáron úgy döntött, hogy megöli a nőt, új barátját és magát is. Túszejtés és lövöldözés a féltékenységi drámában.  
Vágólapra másolva!

A pár házassága megromlott, a feleség a gyerekekkel elköltözött és el is váltak. Közben a nőnek lett egy új barátja, ezt pedig a volt férj nem tudta elfogadni. Eldöntötte, hogy megöli magát és a volt feleségét is.

Alaposan felkészült a gyilkosságra, még fegyvertartási engedélyt is szerzett. 2013 júliusában ment ahhoz az óvodához, ahova a gyerekei jártak. Megvárta, míg a nő visszament a kocsijához és beült a hátsó ülésre. Ráfogta a pisztolyt és arra kényszerítette, hogy Szigetszentmiklósra menjenek.

Ahhoz a zöldségeshez mentek, ahol a nő új párja dolgozott. Mikor odaértek, a nő kiugrott a kocsiból, és a bolt felé szaladt, miközben segítségért kiabált. A volt férj utánaszaladt, és háromszor rá is lőtt, de nem találta el. A nő új barátja meg akarta védeni, de rá is rálőtt a férfi, neki a keze sérült.

A férfi tovább üldözte a nőt, és ismét többször rálőtt, de ezek a lövések sem találta. Az asszony végül elesett, a volt férje odarohant hozzá, és a pisztolyt a saját fejéhez tartotta. Azt kiabálta, hogy mindkettejük életének vége.

Végül a Terrorelhárítási Központ munkatársai fogták el. Most több emberen elkövetett gyilkossági kísérlettel és személyi szabadság megsértésével vádolják – közölte a Pest Megyei Főügyészség.