Hét budapesti kerületben nem áll a Fidesznek a zászló

Vágólapra másolva!
A IX., a XIV. és a XV. kerületben csak kis előnnyel vezet az ellenzék.
Vágólapra másolva!

A IX. kerületben 30 százalékos feldolgozottságnál Gegesy Ferenc József, az Együtt-PM jelöltje vezet, de nem sokkal mögötte ott lohol a fideszes Bácskai János, kevesebb mint 1 százalék volt a különbség közöttük.

A XIII. kerületben magasan vezet Tóth József Sándor MSZP-s jelölt, aki 11,2 százalékos állásnál a szavazatok több mint 70 százalékát tudhatja magáénak.

A XIV. kerületben Karácsony Gergely, az Együtt-PM jelöltje vezet, 16 százalékos feldolgozottságnál 4 százalékos előnye volt a fideszes Rozgonyi Zoltánnal szemben.

A XV. kerületben Hajdu László, a DK polgármesterjelöltje vezet, 10 százalékos feldolgozottságnál 42,95 százalékon állt, de a fideszes Pintér Gábor alig több mint 1 százalékkal van csak lemaradva. Itt még bármi lehet.

A XIX. kerületben a MSZP-s Gajda Péter az első a szavazatok negyedének összeszámolásakor. Elég nagy az előnye, a fideszes Dódity Gabriella Etelka majdnem 30 százalékkal le van maradva.

A XX. kerületben Szabados Ákos, az MSZP, a DK, az Együtt-PM közös jelöltje vezetett viszonylag biztos, 15 százalékos előnnyel a fideszes Juhász Lajosné előtt a szavazatok 8 százalékának összeszámolásakor.

A XXIII. kerületben is meglehetősen biztos előnye van Geiger Ferencnek, akit Civil Szervezetek jelöltek. 16,67 százalékos feldolgozottságnál 7 százalékos előnye volt a második előtt. Itt csak a harmadik a fideszes jelölt, Orbán Gyöngyi.