Puzsér Róbert is ott lesz a demonstráción

Puzsér Róbert
Vágólapra másolva!
Elmegy az internetadó terve ellen tiltakozó tüntetésre Puzsér Róbert is. A kíméletlen szókimondásáról ismert kritikus a Facebookon tudatta: ott a helye, mert „az internet kulturális és polgári minimum", amit nem lehet megsarcolni.
Vágólapra másolva!

„Elmegyek az internetadó elleni demonstrációra. Ott leszek, mert az internet kulturális és polgári minimum. Nem egy fogyasztási cikk a sok közül, hanem az egyetlen esélyünk egy kereskedelmi és párttelevízióktól mentes kultúrára, egy szekértáborok nélküli közéletre" - közölte Puzsér Róbert.

Puzsér Róbert szerint az internetadó támadás a kultúra és a polgárok ellen Forrás: Viasat3

A szókimondásáról ismert kritikus Facebook-oldalán arról is írt, hogy szerinte az internet „megsarcolása nem csak a jelen és a jövő mély meg nem értéséről tanúskodik, hanem frontális támadást jelent a magyar kultúra ellen, magyar polgárok százezrei ellen".

Úgy fogalmazott, azért is vesz részt a vasárnapi tüntetésen, mert felejtkezik el „a korrupciós botrányokról, a hazudozásról meg a sumákolásról". Leginkább pedig azért – folytatta -, mert hisz abban, hogy „a politikai garnitúra kapzsiságát és gátlástalanságát nem egy új és tiszta kezű vezető, párt vagy mozgalom lehet képes korlátozni, hanem az interneten egymásba kapaszkodó szabad polgárok sokasága".