Orbán Viktor üzent Dárdainak

Orbán Viktor és Csányi Sándor
Orbán nem ellenezte Pintér kinevezését
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán üzent Dárdai Pálnak. Rövid bejegyzéséből arra lehet következtetni, hogy bízik a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányban. 
Vágólapra másolva!

Dárdai Pál maradt a futballkapitány. Ezt Csányi Sándor betegsége miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség alelnöke, Berzi Sándor jelentette be.

Vajon mi járhat a fejében? Egy biztos, kemény munka vár a szövetségi kapitányra Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Azt mondta, a szövetség nagyon elégedett volt Dárdai munkájával, így végig keresték a megoldást a Herthával, és sikerült is megállapodni velük: Dárdai Pál 2015. november 30-ig marad magyar szövetségi kapitány. A döntésről bővebben itt olvashat.

Jó szelet kapitány!

Nagyon úgy tűnik, nem csak a szurkolók, Csányi Sándor és az MLSZ akarja még a válogatott kispadján látni "mindenki Dárdai Paliját", hanem a miniszterelnök, Orbán Viktor is. A Facebook-oldalán azt írta: "Vitorlát fel, Kapitány!".

A rövid, szűkszavú bejegyzés feltehetően arra utalhat, hogy Dárdai Pál eddigi munkájával elégedett a kormányfő, és biztatja őt, ugyanakkor jelzi azt is, a java még csak most kezdődik a labdarúgó Európa Bajnokság selejtező mérkőzésein.

A poszthoz rövid idő alatt rengeteg hozzászólás érkezett. A legtöbben "jó szelet" kívántak a kapitánynak.