Vágólapra másolva!
Külföldi szereplők civilnek álcázott mozgalmak mögé bújva hergelik a magyar társadalmat a bevándorlási plakátügyben - reagált a Kétfarkú Kutya Párt ellenkampányára a Civil Összefogás Fórum.
Vágólapra másolva!

"Ideje lenne észrevenni, hogy a lakájpénzből fenntartott ál-civil szervezetek ál-szolidáris akciói egyre jobban bosszantják a magyarság érdekeit szem előtt tartó polgárokat. A zsoldos pénzből fellépők a társadalmi támogatottság hiányában vandalizmussal irányítják magukra a figyelmet" - írta a Civil Összefogás Fórum (CÖF) a bevándorlási plakátháborúra reagálva.

A CÖF szerint a külföldi szereplők álcivil mozgalmak mögé bújva hergelik a magyar társadalmat Fotó: Dudás Szabolcs - Origo

A kormány mellett békemeneteket szervező CÖF azt kifogásolta közleményében, hogy a sokat vitatott bevándorlási plakátjaira reagálva a Kétfarkú Kutya Párt és a Vastgabőr blog pénzgyűjtésbe kezdett, hogy ellen plakátampányt finanszírozhasson.

A múlt hétvégén kihelyezett kormányzati plakátokat sok helyütt már másnap lefestették Fotó: Polyák Attila - Origo

Az Origo is megírta, hogy alig 24 óra alatt közel 9 millió forintot gyűjtött össze a párt és a blog az ellenplakátolásra, amellyel a tervek szerint a kormány bevándorló ellenes plakátkampányára reagálnának. Ebből a pénzből 150 óriásplakát kihelyezésére futja. Hétfőn még úgy hirdették meg akciójukat, hogy 50 óriásplakátot vásárolnának egy hónapra, ami 3 millió forintba kerülne.

A CÖF szerint a bevándorlás kérdésére hiteles választ "a népi konzultáció" adhat. A Kétfarkú Kutya Pártot bohócegyesületnek nevezték, a Vastagbőr blogot pedig Soros György portáljának. Hozzátették: külföldi szereplők civilnek álcázott mozgalmak mögé bújva hergelik a magyar társadalmat.