L. Simonnak már csak egy uszoda hiányzik

L. Simon László A Budai Vár konferencia nemzeti hauszmann terv
L. Simon László A Budai Vár konferencia nemzeti hauszmann terv
Vágólapra másolva!
L. Simon László, a Miniszterelnökség politikai államtitkára szerint már csak egy uszoda hiányzik a Velencei-tó környékéről és csaknem teljes lenne az ott élők boldogsága.
Vágólapra másolva!

További kerékpárutakat építene, a meglévőket pedig kiszélesítené L. Simon László, mert szerinte a tavaly átadott szakaszokra hétvégenként már ki lehetne tenni a megtelt táblát. Az L. SImon László - Sportolási lehetőségeink címmel a feol.hu-n megjelent cikkében az államtitkár felvetette, hogy a hazai triatlon versenyek tökéletes helyszíne lehetne a tó, tovább kellene fejleszteni a sukorói evezési lehetőségeket, a horgászturizmust pedig hatékony halgazdálkodással kellene támogatni.

L. Simon László Fotó: Polyak Attila - Origo

Pár éven belül Nadapon és Pázmándon át szeretnénk kerékpáron eljutni az alcsúti arborétumig

- írta L. Simon.

Az államtitkár szerint a tó körül élők boldogságához már csak egy uszoda hiányzik és biztosította a kezdeményezőket, hogy személy szerint támogatja a pályázatukat.

Az Együtt tisztázná a helyzetet

Az Együtt felszólítja L. Simon Lászlót, hogy tisztázza: valóban közpénzen akar-e uszodát építtetni a panziója mellé. Az Együtt szerint L. Simon igazi fideszes Döbrögiként viselkedik, ezért megérdemli a haverügyi kormánybiztos megnevezést.

L. Simon két hónapja még a Velencei-tó megközelíthetőségének fontosságáról beszélt. Az egyik felújításra kijelölt út éppen a családi panziója mellett vezet el.