Autós üldözés Budapesten

Budapest, 2015. június 8.
Összetört személyautó a fővárosi Bem József téren 2015. június 8-án. A  Budapesti Rendőr-főkapitányság járőrei hajnalban megkülönböztető hang- és fényjelzés használatával próbáltak intézkedni a II. kerületi Árpád fejedelem útján
Budapest, 2015. június 8. Összetört személyautó a fővárosi Bem József téren 2015. június 8-án. A Budapesti Rendőr-főkapitányság járőrei hajnalban megkülönböztető hang- és fényjelzés használatával próbáltak intézkedni a II. kerületi Árpád fejedelem útján közlekedő kocsi vezetőjével szemben. A sofőr a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, menekülni kezdett, a rendőrök pedig követték. Az autó a Bem József téren egy villanyoszlopnak ütközött, a benne ülő két ember elfutott a helyszínről. Három órával később a helyszín közelében elfogták az egyébként körözés alatt álló autó vezetőjét. Az autóban közbiztonságra veszélyes eszközöket, valamint három gáz-riasztó és egy gumilövedékes fegyvert találtak lőszerekkel. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Fegyvereket találtak a rendőrök egy autóban hétfőn, kora hajnalban a fővárosban. Igazoltatni akarták a sofőrt, de nem állt meg. Menekülés közben végül egy villanyoszlopnak csapódott. Egy ember még szökésben van.  
Vágólapra másolva!

Autós üldözés volt hétfőn kora hajnalban Budapesten. A rendőrök a II. kerületi Árpád fejedelem útján szirénázva és villogót használva akartak megállítani egy kocsit, de a sofőr nem állt meg, menekülni próbált.

Az összetört autó Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Egészen a Bem térig üldözték, ahol egy villanyoszlop állította meg. Ketten ültek a kocsiban, de még ekkor sem adták meg magukat, elfutottak a helyszínről. A sofőrt, akit köröztek, még hajnalban elfogták, de a társa nem lett meg, azóta is keresik.

Fegyverek voltak az autóban Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A kocsiban többek között három gáz-riasztó és egy gumilövedékes fegyvert találtak, a hozzájuk tartozó lőszerekkel – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.