Orbán Viktor és a Jég dupla whiskyvel

Orbán Viktor buli
Vágólapra másolva!
Charlie számára táncolt a miniszterelnök feleségével, Lévai Anikóval Mándoki László koncertjén.
Vágólapra másolva!

A Jég dupla whiskyvel megmozgatta Orbán Viktort is Mándoki László koncertjén a Várkert Bazárban. A miniszterelnök feleségével, Lévbai Anikóval bulizott: amint az a Blikk felvételén is látszik, jó hangulatban.

A 40 évvel ezelőtt disszidált, Németországban élő Mándoki László több külföldi sztárral lépett fel a Várkert Bazárban. A világsztárokból álló supergroupja, a Man Doki Soulmates augusztus 21-én adott koncertet, Mándoki erről is beszélt a fellépés előtt az Origónak adott interjúban.

A zenész, producer azt mondta, nem a hazáját, csak a kommunista diktatúrát hagyta el Fotó: Polyak Attila - Origo

A zenész az interjúban azt mondta, mióta producerként olyan sikeres lett, hogy létre tudta hozni Európa legnagyobb stúdióját, azt csinálhat, amit akar. A legnagyobb élmény számára a saját zenekarával játszani, amivel Sanghajtól New Yorkig mindenhova el tudnak menni.

Gyurcsány táncolt

A miniszterelnökök közül nem csak Orbán Viktor, hanem Gyurcsány Ferenc is táncra perdült már. A volt kormányfő szóvivőjét, Batiz Andrást lepte meg a Hugh Grant-imitációval.

A kormányfői tánc híre külföldre is elért, még a BBC is foglalkozott vele.

Orbán énekelt is

Orbán Viktor viszont nem csak táncol, olykor énekel is. Emlékezetes alkalom volt, amikor Etyeken zendített nótára Nemcsák Károly színésszel együtt.

A Facebook-oldalára feltöltött videón fehérvári huszárokról szóló dalt énekelt Orbán hegedűszóra.

Politikusi Ki mit tud?

Miután nemrég Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere egy sajtótájékoztató után énekelte el az Origónak kedvenc nótáját, olvasóinkat arra kértük, mondják el, szerintük melyik politikus produkciója sikerült a legjobban az elmúlt években.

Az Origo szavazásán elsöprő többséggel nyert Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, Orbán Viktor második lett.