Őt keresik a kiégett droglabor miatt

Csepel, robbanás, tűz
Budapest, 2016. április 23. Lakók várakoznak 2016. április 23-án egy csepeli tömbház előtt, ahol feltehetően vegyi anyag berobbanása miatt tűz keletkezett. Az eddigi adatok szerint a Lajtha László utcai tízemeletes panelházban senki nem sérült meg, a rendőri intézkedés folyamatban van. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Fényképpel körözi a rendőrség Viola Tamást a szombati tűzesettel kapcsolatban, droglabor gyulladt ki egy pesterzsébeti tömbházban.
Vágólapra másolva!

Kábítószer-birtoklás gyanúja miatt keresi a BRFK Viola Tamást, a 29 éves fővárosi férfi felkutatásához a lakosság segítségét is kérik.

Füst lepte el a házat

A felhívást azzal kapcsolatban adták ki, hogy

szombat délután droglabor lángolt Pesterzsébeten,

egy Lajtha László utcai tízemeletes tömbházban. A lakók a sűrű füstöt vették észre, ami elárasztotta az egész épületet, a tűzoltók végül összesen 71 embert menekítettek ki a lakásokból.

Lakók várakoznak 2016. április 23-án a pesterzsébeti tömbház előtt, ahol feltehetően vegyi anyag berobbanása miatt tűz keletkezett Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A helyszínre megérkeztek a rendőrök is, a füstöt ontó lakásban pedig 30-40 tő vadkendert, növényi törmeléket és különböző vegyi anyagokat találtak – utóbbiak reakciója vezethetett a lakástűzhöz is.

Őt keresik a pesterzsébeti lakástűz miatt Forrás: Police.hu

Képpel keresik

A BRFK Felderítő Főosztálya kéri, hogy aki Viola Tamás tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.