Visszafizetik a mosógép-támogatást Vécseyék

háztartási gép osztály háztartási gép részleg mosógép vásárló
Nyíregyháza, 2014. december 7. Vásárlók egy áruházban Nyíregyházán 2014. december 7-én. Több ponton is változtatna két fideszes módosító indítvány az üzletek vasárnapi nyitva tartását korlátozó KDNP-s törvényjavaslaton. MTI Fotó: Balázs Attila
Vágólapra másolva!
Visszaküldik a mosógépre kapott állami forrást Vécsey Lászlóék, a fideszes képviselő felesége állítólag csak édesanyjának próbált segíteni a pályázattal.
Vágólapra másolva!

Visszafizeti a mosógép-pályázaton elnyert 45 ezer forintos támogatást Vécsey László fideszes képviselő felesége: Vécsey-Hlinka Csilla a férje Facebook-oldalán jelentette be:

nem tart igényt a pénzre, annál is inkább, mert azt nem maguknak kérték.

Arról írt, hogy bár a pályázatot ő készítette, idős édesanyján szeretett volna segíteni, mivel az asszonynak nincs e-ügyfélkapuja, sem számítógépe, egyedül pedig nem tudott indulni a tenderen.

Egy nyíregyházi pláza mosógéprészlege. A kép illusztráció Forrás: MTI/Balázs Attila

Hozzátette, pályázatával senkit sem szorított ki a támogatottak köréből, mert aki indult, az mind megkapta a kért pénzeket.

A tárcánál sem tudták

A feleség nyertes pályázatáról szerdán számolt be az Origo, az asszony a lehető legmagasabb elérhető forrást kapta meg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tenderén. A tárca ugyanakkor nem ellenőrzi a pályázók rokoni adatait.