Ismét eszméleténél van a roma vezető

Hegedüs István Közéleti személyiség foglalkozása politikus SZEMÉLY Budapest, 2015. február 9.
Hegedüs István, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke az órájára mutat az önkormányzat  közgyűlésének rendkívüli ülése előtt az ORÖ székházában, Budapesten
Budapest, 2015. február 9. Hegedüs István, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke az órájára mutat az önkormányzat közgyűlésének rendkívüli ülése előtt az ORÖ székházában, Budapesten 2015. február 9-én. Határozatképtelenség miatt elmaradt az ORÖ közgyűlésének február 9-ére összehívott rendkívüli ülése, amelyet a Híd a munka világába programmal kapcsolatban tett, visszaélésekről szóló állítások miatt kezdeményeztek képviselők. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Jelenleg kielégítő az állapota Hegedüs István ORÖ-elnöknek, aki kora reggel infarktussal, eszméletlen állapotban kórházba került.
Vágólapra másolva!

A roma vezető egészségi állapotáról sem a család, sem pedig orvosai nem kívántak nyilatkozni, mindössze annyit közöltek a RomNet érdeklődésére, a politikus már tudatánál van, folyamatos orvosi felügyelet alatt vizsgálják.

Hegedüs István Forrás: MTI/Illyés Tibor

Hegedüs István állítólag tudomással bír arról, hogy az ORÖ hétfői rendkívüli közgyűlésén mi történt, de részleteket nem közöltek vele.

A család a média és az önkormányzati képviselők zaklatásának elkerülése érdekében nem kívánja nyilvánosságra hozni, hogy az önkormányzat elnökét melyik kórházban kezelik.