Kiengedték az előzetesből Lagzi Lajcsit

2016.01.24. 08:33

Galambos Lajos az ügyészséghez fordul, mert megkérdőjelezi az ellene folytatott eljárást. A zenész, aki ma szabadult a börtönből, változatlanul állítja, hogy nem hibázott semmiben.

Rakott krumpli lesz ma ebédre a székesfehérvári börtönben – ez Lagzi Lajcsi kedvenc étele, mint a zenész újságíróknak elmondta vasárnap reggel, amikor kiengedték az előzetesből.

Végre hazamehetFotó: Szabó Gábor - Origo

Megmutatta az újságíróknak az „alvószemüvegét” is, amelyet ő maga készített a zoknijából, hogy legalább valamennyit pihenni tudjon.

Lagzi Lajcsi szabadFotó: Szabó Gábor - Origo

Rögtönzött kis sajtótájékoztatóján megismételte: meghurcolták, ő ugyanis semmiben nem hibázott. Az egész ellene folytatott eljárást megkérdőjelezi.

A Budapest Környéki Törvényszék pénteken döntött arról, hogy nem hosszabbítja meg a vesztegetéssel és lopással gyanúsított zenész előzetes letartóztatását.

Rögtönzött sajtótájékoztató a börtön előttFotó: Szabó Gábor - Origo

Úgy vélik, már nincs esélye annak, hogy Galambos Lajos bizonyítékok eltüntetésével vagy manipulálásával nehezíti a nyomozást.

A zenész állítja, hogy meghurcoltákFotó: Szabó Gábor - Origo

 

Más ember lett

A születésnapját holnap ünneplő zenész az újságíróknak elmondta: vannak dolgok, amiket másképp csinálna, de nem ezzel az üggyel kapcsolatban.

Más emberként jött ki az előzetesből, mint ahogyan bement, megváltoztak a fontossági sorrendek az életében.

Lagzi Lajcsi holnap ünnepli a születésnapjátFotó: Szabó Gábor - Origo

Sok mindenen volt ideje elgondolkodni – tette hozzá a szemlátomást lefogyott és megviselt zenész, aki hangsúlyozta, hogy éppen olyan elbánásban volt része, mint minden állampolgárnak.

A sajtótájékoztatóról készült videót megnézheti a life.hu-n.