Lemondatnák Erdősiné férjét

2016.03.01. 20:34

Leváltanák polgármesteri tisztségéből Erdősi Lászlót, Herceghalom vezetőjét. A kezdeményező képviselő azt mondta, a polgármester felesége soha nem látott szégyent hozott a községre, az indítványát pedig fideszes képviselők is támogatják. A polgármester visszahívásáról csütörtökön, rendkívüli közgyűlésen döntenek.  

A község képviselőtestülete csütörtökön tart rendkívüli ülést, melyen három napirendi pontot tárgyalnak a jelenlevők, ezek közt az egyik Hunya Krisztina független képviselő előterjesztése, amely a polgármester lemondását szorgalmazza - írja az atv.hu. 

A független képviselő azt mondta, a település többsége szerint Erdősiné olyan szégyent hozott a településre, amire soha nem volt példa, a múlt heti botrány volt az utolsó csepp a pohárban. A képviselő a portálnak azt mondta, csütörtökön ultimátumot ad a polgármesternek, hogy jövő hét keddig nyújtsa be az írásos lemondását.

Amennyiben ez nem történik meg, úgy a következő ülésen kezdeményezni fogja a testület feloszlatását, és ha a testület feloszlik, akkor ha a polgármester „megveszik” is, megszűnik a státusza, magyarázta a képviselő. Hozzátette: szerinte a testület tagjai is támogatni fogják ebben.

Erdösi Lászlónét követi a médiaForrás: MTI/Balogh Zoltán

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK