Vasárnap akár 27 fok is lehet

Vágólapra másolva!
Fokozatosan melegszik a hőmérséklet a hét hátralévő napjain. Néhol előfordulhat egy-egy zápor, azonban többnyire napos időre számíthatunk. 
Vágólapra másolva!

A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint változékony időre számíthatunk, a nappali hőmérsékelt azonban fokozatosan emelkedik.

Szerdán nem lesz front

A többórás napsütés mellett déltől - főleg a keleti országrészben - erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és keleten elszórt zápor is előfordul. Mérséklődik a szél és erősödik a nappali felmelegedés: délután már 15-20 fok közötti értékeket mérhetünk. Front nem lesz felettünk.

Csütörtökön esős idő várható

Napközben délnyugat felől változó vastagságú felhőzet sodródik fölénk. Elszórtan várható zápor, esetleg zivatar. A déli szél megélénkül. 20-21 fok köré melegszik délutánra a levegő.

Pénteken már kellemes idő lesz

Változóan felhős időre van kilátás, és továbbra is csak elszórtan fordul elő gyenge csapadék. Tovább emelkedik a hőmérséklet: kellemes, 20-25 fok közötti tavaszi meleg valószínű.

Szombaton egész nap sütni fog a nap

A szikrázó napsütés mellett csak néha növekszik meg a gomolyfelhőzet. Elvétve fordul elő frissítő zápor. 24 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Vasárnap száraz napos idő lesz

Estig sok napsütésre van kilátás, csapadék nélkül. Estétől nyugat felől már megnövekedhet a felhőzet, és a Dunántúlon zápor, zivatar is előfordul. 22 és 27 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet.