Ma is kellemes meleg lesz

Balaton csúszda fürdik kánikula lány  tó vízibicikli
Balatonmáriafürdő, 2015. július 7. Fürdőzők a balatonmáriafürdői strandon 2015. július 7-én. Az országos tiszti főorvos július 4-től július 8-án éjfélig hőségriadót rendelt el, mert ebben az időszakban eléri vagy meghaladja a napi középhőmérséklet a 27 Celsius-fokot. MTI Fotó: Varga György
Vágólapra másolva!
Hétvégén remek strandidő lesz, sokat süt majd a nap, miközben tovább melegszik a levegő. Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Menjen strandra a hétvégén, jó lesz!

Pénteken derült időre számíthatunk, csapadék nélkül. Reggel 15, délután 30 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szombaton és vasárnap is igazi nyaraló időre van kilátás: a sok napsütést szinte alig zavarják majd felhők. Tovább melegszik a levegő, egyre több helyen mutatnak majd 30 fok feletti értékeket a hőmérők. Igazi strandidőt hoz a nyár utolsó hétvégéje!

Boldog névnapot

Augusztus 26. az év 239. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 127 nap van hátra.

Ma az Izsókat köszöntjük.

Az Izsó férfinév az Ézsau név régi magyar formája. Az Ézsau héber név, jelentése nyers, szőrös.

Távkapcsoló

Péntek - Az RTL Klubon folytatódik a Csúcsformában sorozatváltozata, a TV2 a Halálos iramban: Ötödik sebességgel kapcsol magasabb fokozatra. A Viasat3-on a Bourne-rejtélyt csíphetjük el 21 órától, a Duna TV-n indul az Agatha Raisin című brit krimisorozat, majd a Tetthellyel nosztalgiázhatunk a csatornán. Az OzoneNetworkön folytatódik az Egzotikus emigránsok, a Super TV2 a Jégkorszakkal várja a gyerekeket, a Cool a Förtelmes főnökök című vígjátékot adja.

Szombat - A TV2-n kétnapos beköltöző show-val indul a csatorna új tehetségkutatója, a Star Academy, ez vélhetően sokakat leültet majd a tévé elé. A Viasat6 az Anthony Zimmer című francia krimivel támad, a Cinemaxon Ben Affleck első rendezését, a Hideg nyomont nézhetjük meg. Az OzoneNetworkön új sorozat indul, A vadnyugat titkai, az RTL Klub az Apád-anyád idejöjjön! című vígjátékot, majd a Die Hard 3 - Az élet mindig drágát adja.

Vasárnap - A TV2-n folytatódik a Star Academy beköltöző show-ja, miközben az RTL Klub a Szemfényvesztőket, majd a Míg a jackpot el nem választ című vígjátékot küldi képernyőre. A Duna TV-n a Célkeresztbent nézhetjük Clint Eastwooddal, 23.15-től pedig Truffaut klasszikusa, a 451 Fahrenheit megy itt. Az OzoneNetworkön egy francia dokumentumfilmből megtudhatjuk, hogy milyen 300 nap egy lakatlan szigeten.

Mozipremierek

  • Barátságos óriás
  • Vaksötét
  • Palackposta