Lakótársa ölhette meg az idős győri férfit

Győri
Bilincsben viszik el a gyilkossággal gyanúsított férfit
Vágólapra másolva!
Előzetesbe került az a győri férfi, akit idős szállásadója megölésével gyanúsít a rendőrség. Valószínűleg ő volt, aki bejelenttette a halálesetet.
Vágólapra másolva!

Bejelentőből gyanúsított lett az 47 éves férfi, aki még december 6-án halálesetről értesítette a győri rendőrséget. Mint az Origo beszámolt róla, kedd este holttestet találtak egy helyi lakásban.

Telefonált, majd lebukott

A nyomozók már az első vizsgálatok során megállapították, 70 éves áldozat halálát bántalmazás okozta, a gyanú pedig gyorsan ismerősére terelődött, aki korábban értesítette a hatóságokat.

Bilincsben viszik el a gyilkossággal gyanúsított férfit Forrás: Police.hu

A férfi kihallgatásán elmondta, a sértett szállást adott neki, egy ideje együtt laktak. A hatóság nem közölt részleteket a gyilkosság közvetlen előzményeiről, az Origo azonban úgy tudja, gyanúsított és áldozat gyakran ivott együtt.

Egy rossz mondat miatt

Részegek lehettek a bűncselekmény estéjén is – információink szerint azonban nem csak ez állt az erőszak hátterében. Az áldozat olyan ajánlatot tehetett a gyanúsítottnak, ami miatt az dührohamot kapott,

erős felindulás hatására ölt, dühét pedig csak fokozta az alkohol.

A gyilkosság gyanúsítottját csütörtökön fogták el a rendőrök, a Győri Járásbíróság pedig pénteken döntött előzetes letartóztatásáról.