Ivott vezetés előtt a halálos balesetet okozó férfi

Vágólapra másolva!
Legalább két doboz sört ivott az a férfi, aki Hódmezővásárhelynél halálos balesetet okozott, amelyben ő, az élettársa, és élettársának kisfia is meghalt. A férfi fia ott volt a balesetnél, ő a bicikliúton ment. A vétkes sofőr apja megerősítette, hogy a fia jogosítvány nélkül vezetett – hangzott el a Tényekben, a TV2 hírműsorában.
Vágólapra másolva!

A baleset Hódmezővásárhely mellett, a 47-es főúton történt. Az Opelt vezető férfi, az élettársa, és annak öt éves kisfia meghaltak. A férfi fia a főút melletti bicikliúton kerékpározott. Azt mondta, azt tervezték, ha hazaérnek, bográcsban főznek majd.

– mondta a sofőr fia a Tényeknek.

A fiú három évvel ezelőtt veszítette el az édesanyját, most pedig az édesapját. Tőle tudta meg a nagypapája, az Opelt vezető férfi édesapja, hogy mi történt. Azt mondta, amikor megtudta, hogy meghalt a fia, nem tudott felállni a székéből.

Az Opelt vezető férfiról azt mondták a hozzátartozói, hogy jól vezetett, bár papírja nem volt. A férfi édesapja is megerősítette, hogy

nem volt jogosítványa.

A Tények kérdésére, miszerint a fia ivott-e vezetés előtt, azt mondta:

A rendőrök még nem tudják, miért, de az Opellel a férfi pénteken kora este

áttért a szemközti sávba, és frontálisan karambolozott egy szemből érkező autóval.

A másik kocsiban is egy család utazott, két felnőtt és három gyerek. A kocsit vezető férfit súlyos sérülésekkel vitték kórházba, még péntek éjszaka életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A nő és a gyerekek könnyebben sérültek meg.