Zsidózva fenyegette kritikusát a jobbikos Zagyva György Gyula

Vágólapra másolva!
Miután a Facebookon kritizálta Varga-Bíró Tamás zenész Zagyva György Gyula volt jobbikos országgyűlési képviselőt, amiért szerepelt Gulyás Márton videójában, Zagyva felhívta és halálosan megfenyegette őt és a családját is. A telefonbeszélgetést egy rendőr is végighallgatta.
Vágólapra másolva!

Többek között Stohl András, Csintalan Sándor, Zagyva György Gyula, Pörzse Sándor, Hajós András és Gálvölgyi János is szerepel Gulyás videójában, amelyben új választási rendszerért lobbiznak. Ezt a videót kritizálta Varga-Bíró Tamás a Facebookon, illetve más portálon is. Többek között így írt a felvételről:

Másnap Zagyva a saját Facebook oldalán fenyegetően reagált Varga soraira.

Ezután felhívta Vargát és halálosan megfenyegette a családját.

A fenyegetést egy rendőr is hallotta

A Pesti Srácok szerint az első fenyegetés után Varga-Bíró Tamás a rendőrségre ment feljelentést tenni. Ekkor hívta fel őt Zagyva György Gyula másodszorra, így a kihangosított telefonbeszélgetést egy rendőr is végighallgatta.

Zagyva többek között azt mondta:

Varga-Bíró szerint, bár a fenyegetés ellenére otthon lesz éjszaka, de nem alszik. „Én nem leszek Szögi Lajos, miközben ti a horda, pláne akkor nem, ha a házamba vagy annak közelébe mersz jönni.” Végül azzal zárta Varga az üzenetét, hogy:

Zagyva György Gyula egyelőre még nem reagált sem a videóra, sem a feljelentésre.