Vágólapra másolva!
Vigyázzanak magukra és egymásra, mert farkasordító hideg előtt állunk! Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön erősen felhős, vagy borult lesz az ég - írja a Köpönyeg.hu. Hajnalban többfelé, majd átmenetileg kevesebb helyen fordul elő havazás. Napközben nyugat felől újabb csapadéktömb érkezhet, melyből ismét több helyen hullhat a hó, illetve az idő előrehaladtával - főleg délen és nyugaton - ónos eső, havas eső, majd eső is valószínű. Nagy területen lesz erős a déli, délnyugati szél. Jelentős enyhülés várható, délutánra 0 fok köré emelkedik a hőmérséklet.

Pénteken borongós idő lesz, többfelé lehet újabb csapadék: a vegyes halmazállapot után ismét egyre inkább hó. A szél ÉNy-ira fordul és erős marad. Fagypont körüli értékeket mérhetünk.

Szombaton hajnalban még lehet gyenge hóesés, majd csökken a felhőzet és kisüt a nap. Délutánig erős marad az ÉNy-i légmozgás. Reggel -6, délután -1 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Vasárnap gyakran lesz erősen felhős az ég, foltokban zúzmarás köd képződik. Elszórtan fordulhat elő hószállingózás. Egész napos fagy lehet.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Mégis menne az ELTE-re a Műszaki Egyetem kara. A GTK tegnapi ülésén végül leszavazta a BME ajánlatát, hogy maradjanak az anyaintézményben - tudta meg az Origo. Ha valóban átmennek az ELTE-re, az hatalmasra nőhet.

Harminc éve kezdődött a rémálomba fordult „mesetél". A heves szélvihar kíséretében érkező sűrű hóesés, az utólag ironikusan csak „nagy nyolcvanhetes kádárista havazásnak" nevezett extrém időjárás napokra megbénította az egész ország életét.

Mennyire emlékszik a régi magyar tévésorozatokra?

Saját feleségéről posztolt meztelen fotót a sztár. Kemény dolog lehet a partizás, nem csoda, hogy a sztároknak rá kell egy kicsit pihenniük. Így tett Channing Tatum felesége, a szintén színész Jenna Dewan Tatum is. A gyanútlan nőt azonban sutyiban lekapta a férje, miközben pucéran szunyókált.

Így érdemes cafeteriát igényelni. Az új juttatások bevezetése és a megváltozott adóterhek miatt átalakulhat a népszerű cafeteriaelemek rangsora. Az új kedvenc a készpénz lehet, de népszerű marad a Szép kártya, és feljövőben vannak az adómentes juttatások.

Boldog névnapot

Január 12. az év 12. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 353 nap van hátra.

Ma az Ernőket ünnepeljük.

Az Ernő férfinév a magyar nyelvújításkor a német eredetű Ernest névből keletkezett -ő kicsinyítőképzővel.

Távkapcsoló

Jön az RTL Klubon a Válótársak újabb része, a TV2-n az NCIS: Los Angeles, a Viasat3-on az Észbontók folytatódik. A Viasat6-on a Slidersszel nosztalgiázhatunk, a SuperTV2-n a Daredevil, a fenegyereken izgulhatunk, miközben az OzoneNetwork a Baltikumot láttatja madártávlatból, az AMC pedig élethű robotokat mutat be a Humans című sorozatban.

Heti mozipremierek

  • Utazók
  • #Jézus - Apám nevében
  • David Bowie arcai
  • A vörös teknős
  • Őrült boldogság
  • Vigyázz, kész, szörf! 2
  • Mártírok
  • Madeleine