Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Szerdán nemzeti ünnepünk napján újabb felhők érkeznek észak felől, melynek hatására egy-egy zápor is előfordul (főleg nyugaton és északon van rá esély) - írja a Köpönyeg.hu. Az ÉNy-i szél sokfelé megélénkül, néhol meg is erősödik.

10 és 15 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Csütörtökön jelentősen csökken a felhőzet, kitisztul az idő és szikrázóan napos idő alakul ki. Késő délutánra mérséklődik a kezdetben még erős ÉNy-i szél. 13 fok körüli értékeket mérhetünk.

Pénteken ragyogóan napos időre van kilátás, csak kevés fátyolfelhő jelenik meg az égen. Igazi tavaszi hőmérséklet várható: a csúcsérték 10 és 15 fok között alakul.

Szombaton erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé valószínű eső, záporeső. A nyugati szél többfelé megerősödik. A hőmérsékletben nem lesz lényeges változás.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Ezen a napon

Március 15. az év 74. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 291 nap van hátra.

Távkapcsoló

Reggel kilenctől Magyarország nemzeti lobogójának ünnepélyes felvonása katonai tiszteletadással, 10.30-tól Díszünnepség a Nemzeti Múzeumnál, mindez a Duna TV-n. Maradva a csatornán délután 3-tól jön sorban az Egy magyar nábob, a Kárpáthy Zoltán, majd a Hídember. Este kilenctől az RTL a Gravitációt adja, a TV2-n pedig Ördög Nóra új műsora, a Vigyázat, gyerekkel vagyok lesz képernyőn.

Heti mozipremierek

  • Kincsem
  • Némaság
  • Eközben Párizsban
  • Háziúr kiadó