Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Pénteken szikrázóan napos, kellemes tavaszi időre számíthatunk – írja a Köpönyeg.hu.

Reggel 4, délután 19 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szombaton derült időnk lesz, teljesen kizárt a csapadék. 19-20 fok körül alakul a legmagasabb hőmérséklet. A délkeleti szél megélénkül.

Vasárnap folytatódik a szép tavaszi idő sok napsütéssel. 20 fok fölé kúszhat a hőmérő higanyszála. A délkeleti szél élénk marad.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Március 31. az év 90. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 275 nap van hátra.

Ma az Árpádokat köszöntjük.

Az Árpád régi magyar férfinév, az árpa szó -d kicsinyítőképzős származéka. A -d képző a valamiben bővelkedőt is jelenti. Női párja az Árpádina.

Távkapcsoló

A hétvégét akár kezdhetjük a Showder Klub humoristáival, eddig még nem látott jelenetekkel is az RTL Klubon, de ha családi szórakozásra vágyunk, akkor a TV2-re kapcsoljunk a Rio 2 miatt. A péntek Demjén Ferencről is szólhat, akinek 70. születésnapja alkalmából adott koncertjét teljes egészében leadja a Duna TV 21.30 és 23.20 között.

Szombaton a TV2 a Transformerst és a Ne szórakozz Zohannal!-t, az RTL Klub pedig a Delfines kalandot és a Bosszúra törve című akciófilmet kínálja este, a Duna TV-n a Csak egy lövést nézhetjük meg Harrison Forddal.

A TV2-n vasárnap már az ötödik évadja indul a tavalyi év legnézettebb show-műsorának, A Nagy Duettnek, az RTL Klub Johnny Depp westernjét, A magányos lovast küldi ellene. A Duna TV-n a Magyarország, szeretlek! lesz, majd 21.05-kor kezdődik a Kártyavár harmadik évadja, de a hetet zárhatjuk akár az OzoneNetworkkel is, ott többek között a Harry herceg az Everesten című dokumentumfilm várja a nézőket.

Heti mozipremierek

  • Páncélba zárt szellem
  • Az Univerzum története
  • Hupikék törpikék - Az elveszett falu
  • Menedék
  • A stylist