Addig zaklatta mostohafiát, amíg az el nem költözött

Vágólapra másolva!
A férfi Maroslelén élt élettársával, két gyerekükkel és a nő korábbi házasságából született gyerekével. A férfi a mostohagyerekével rendszeresen agresszíven viselkedett, többször megalázta. Amikor a férfi evett, a gyerek nem ülhetett az asztalhoz, és az apa rendszeresen fitogtatta is az erejét: ütést imitáló mozdulatokat tett. De többször meg is verte a gyereket, volt, hogy a haját rángatta, ami miatt korábban jogerősen el is ítélték.
Vágólapra másolva!

A gyerek egy idő után nem bírta a folyamatos erőszakot, és a nagyszüleihez költözött. A kiváltó ok az volt, hogy a férfi az udvaron lapáttal kergette.

Később a férfi is elköltözött élettársától és közös gyerekeiktől. Egy alkalommal, amikor kapcsolattartásról visszavitte gyermekeit, felkapott egy vasvillát, és azzal fenyegette volt élettársát. Miután azt eldobta, a házban székeket dobált, ütötte a falat, és azt kiabálta: „mindenki meg fog dögleni, mindenkit ki fog nyírni".

Ezután a gyerekeket bezárta az előszobába azzal, hogy „ne lássák, ahogy kinyír mindenkit", majd volt élettársát egy paprikaspray-vel lefújta, és egy fagerendát a lábához dobott.

A férfit többek között kiskorú veszélyeztetésével és zaklatással vádolják.