Női táskát lopott az öltönyös férfi

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a 01100/952/2017 bűnügyi számon indított eljárást lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2017. április 9-én 7 óra 25 perc körül Budapest X., Albertirsai úton ellopta egy külföldi nő őrizetlenül hagyott táskáját a benne lévő személyes iratokkal, mobiltelefonnal és készpénzzel. Az ismeretlen elkövető 40 év körüli, körülbelül 180-185 centiméter magas, sötét hajú szemüveges férfi. A bűncselekmény elkövetéskor fehér inget, fekete zakót, fekete öltönynadrágot és fekete bőrcipőt viselt.
Vágólapra másolva!
Keresik a rendőrök.
Vágólapra másolva!
Ő lopta el egy külföldi nő táskáját, keresik a rendőrök Forrás: Police.hu

A képeken látható jól öltözott férfi április 9-én reggel az Albertirsai úton ellopta egy külföldi nő őrizetlenül hagyott táskáját a benne lévő személyes iratokkal, mobiltelefonnal és készpénzzel együtt.

A tolvaj 40 év körüli, körülbelül 180-185 centiméter magas, sötét hajú szemüveges férfi.

A bűncselekmény elkövetéskor

fehér inget, fekete zakót, fekete öltönynadrágot és fekete bőrcipőt

viselt.

Fehér inget, fekete zakót, fekete öltönynadrágot és fekete bőrcipőt viselt a tolvaj Forrás: Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tud valamit arról, hol van, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.