A Dunakanyarba várják augusztus 19-20-án a borok rajongóit

2017.08.12. 11:58

Harmadik alkalommal rendezik meg Nagymaroson a Szent István Napi Borünnep, amelyen a különleges programok mellett tizenegy borvidék tizenöt pincészete várja a látogatókat.

A Dunakanyar egyik legszebb fekvésű, természeti szépségekben és kultúrtörténeti emlékekben egyaránt bővelkedő, hangulatos kisvárosában, Nagymaroson rendezik meg a Szent István Napi Borünnepet augusztus 19-20-án. Az eseményen látogatói egyebek között a legjobb  tokaji, erdélyi, villányi, etyeki, balatonboglári, neszmélyi, badacsonyi, szekszárdi, móri pincészetek kínálatát kóstolhatják végig. Ugyankkor a rendezvény mindkét napján különféle programokkal, koncertekkel, gyermek foglalkozásokkal is várják a vendégeket.

Augusztus 19-én szombaton Nyári Aliz és Nyári Edit ad  különleges koncertet, amelyen az énekesnők saját dalai mellett legendás magyar szerzők művei, illetve világslágerek is elhangzanak majd. A koncerten fellépnek a Váci Jeszenszky® Balett  társulatának táncosai is. A szombati estét dunai tüzijáték zárja.

Forrás: Origo

Augusztus 20-án, vasárnap,  az egyik legnépszerűbb és legtöbbet koncertező hazai zenekar, a Príma-díjas Fourtissimo lép a Szent István Napi Borünnep színpadára.

Forrás: Origo