Eltemették a szörnyű balesetben meghalt rendőrt

2017.10.15. 11:50

Eltemették Németh Gergely törzsőrmestert, azt a rendőrt, aki meghalt az M5-ösön történt hétfői balesetben - írja a Police.hu. A miskolci Készenléti Rendőrség állományába tartozó határvadászok busza egy kamionnal és egy teherautóval ütközött. A rendőr és a kisbusz civil sofőrje is meghalt, több rendőr megsérült a balesetben.

Németh Gergely törzsőrmester éppen kislánya első születésnapjára készült, amikor a tragédia történt - írja a Bors. Szombaton délután kettőkor, katonai tiszteletadás mellett temették el. A Sárospataki Önkormányzat saját halottjának tekinti.

Rendőrök és tűzoltók dolgoznak egy összeroncsolódott busz mellett 2017. október 9-én az M5-ös autópályán, Kecskemétnél, ahol két teherautó és egy rendőröket szállító busz ütközött össze. A balesetben ketten meghaltak.Forrás: MTI/Donka Ferenc

Mint azt az Origo is megírta, két halálos áldozata van a hétfő délelőtt, Kecskemétnél történt balesetnek, amelyben teherautóval és egy kamionnal ütközött egy rendőröket szállító busz. Összesen 16 rendőr sérült meg.