Megölték a fiukat, mert azt hitték, jön a világvége

Hajdúszoboszló, 2017. szeptember 5. Társasház bejárata Hajdúszobószlón, a Szilfákalja utca 43. szám alatt 2017. szeptember 5-én. Holtan találtak a rendőrök egy hajdúszoboszlói nőt az épület egyik harmadik emeleti lakásban, valamint a férjét és gyermeküket 2017. szeptember 4-én este. A 45 éves férjét és 6 éves gyermeküket Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna melletti erdős területen találták meg. MTI Fotó: Balázs Attila
Vágólapra másolva!
Egy szektához tartozhattak azok a hajdúszoboszlói szülők, akik szeptemberben megölték a saját fiukat, majd magukkal is végeztek.
Vágólapra másolva!

Szeptemberben B. László és a 7 éves kisfia holttestére Kaba és Hajdúszovát között egy erdőben, az anyára, Beára a lakásukban találtak rá.

A szülők öngyilkosok lettek, de előbb megölték a kisfiút.

A barátok és az ismerősök szerint a család boldognak tűnt, Milán pedig éppen aznap kezdett iskolába járni.

Társasház bejárata Hajdúszobószlón, a Szilfákalja utca 43. szám alatt 2017. szeptember 5-én, itt lakott a család Forrás: MTI/Balázs Attila

A Bors információi szerint a szülők egy szektához tartoztak.

A család egyik ismerőse azt állítja, hogy a gyilkosság előtt pár nappal látta B. Lászlót a vasútállomáson, ahol azt ordítozta, hogy jön a világvége.

A következő napon a szülők elvitték Milánt az évnyitóra, majd az erdőben végeztek vele.

Azt a mai napig nem lehet tudni, hogy melyik szülő ölte meg a kisfiút, de az tény, hogy B. László még ott, az erdőben megölte magát.

Az anya hazament, és két napig csak ült otthon, majd öngyilkos lett.

A rokonok akkor kezdtek gyanakodni, hogy valami nincs rendben, amikor nem érték el Beát. Segítséget hívtak. Amikor a mentősök kiértek, az anya élt, de már nem tudták megmenteni az életét.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!