Ismét nagyot hazudott Simicska lapja az Onboxról

Vágólapra másolva!
Jelenleg is zajlik még az Onbox levelezőrendszer fejlesztése, a végleges és egyben innovatív verzió 2019 nyarára készül majd el. Mindezzel szemben Simicska Lajos újságja, az Index valótlanságoktól hemzsegő írást közölt a fejlesztésről, és arra sem vette a fáradságot, hogy a levelezőrendszer üzemeltetőjének a válaszát teljes terjedelmében közölje. 
Vágólapra másolva!

Valótlanságoktól hemzsegő cikket közölt az Onbox elnevezésű új levelezőrendszerről a Simicska Lajos tulajdonában álló portál. Állításuk lényege az volt, hogy alig használják az új levelezőrendszert, amit szerintük 340 millió forintból fejlesztettek ki. A cikk szerzője arra sem vette a fáradságot, hogy a levelezőrendszer üzemeltetőjének a válaszát teljes terjedelmében közölje, és a pontatlanságokat javítsa.

Ezzel szemben az igazság az, hogy

az Onbox levelezőrendszer egy még másfél évig futó kutatás-fejlesztési projekt.

A beruházás célja egy olyan többszintű levelezőrendszer megteremtése, ami egyszerre felel meg a legmagasabb biztonsági igényeknek, ezzel párhuzamosan pedig olyan funkciókkal bír majd, amire eddig egyetlen jelenlegi levelezési szolgáltatás sem képes. A fejlesztés jelenleg is zajlik, tehát ez nem egy befejezett projekt.

Az Onbox levelezőrendszer végleges verziója 2019 nyarára készül el Forrás: Origo

300 millió forint a saját forrás

Az Onbox ingyenes levelezőrendszer első verziója még 2017 októberében indult el, melynek vállalati verziója 2018 végére, és az új funkciókkal bővített lakossági szolgáltatás 2019 nyarára készül el. A terveket a New Wave Media Group Zrt. fejlesztői csapata találta-, majd dolgozta ki, és az üzemeltetés jövőbeni feladata is hozzájuk tartozik, ide értve a magyar nyelvű ügyfélszolgálatot, valamint a későbbi fejlesztéseket.

A finanszírozást tekintve a fejlesztés két lábon áll.

Az egyik eleme egy 24 hónapos időintervallumra nyert 340 millió forintos pályázati összeg. Emellett pedig a New Wave Media Group saját forrásból 300 millió forintot biztosít a projekt sikeres megvalósítására. Az innovatív fejlesztésnek 2019 nyarára kell elkészülnie.

10 ezer aktív felhasználó naponta

Az Onbox végleges verzióját megelőzi két termék bevezetése. Az egyik egy hagyományos lakossági email szolgáltatás, mely felveszi a versenyt funkcióit és megjelenését tekintve bármely nagy email szolgáltatóval. Ez már működik is, és mindenki számára ingyenesen elérhető. A New Wave Media Group 2018 végén indítja el a vállalati üzletágat, mely egy kifejezetten céges környezetre optimalizált, a vállalati működés levelezési igényeit kielégítő szolgáltatás.

Több mint 10 ezer aktív felhasználója van napi szinten az Onboxnak Forrás: Origo

A projekt kezdete óta hét hónap telt el és az Onbox első verziója már három hónapja működik. Teljes mértékben beváltotta a hozzá fűzött reményeket,

ugyanis már az első héten több, mint 10 000 regisztráló érkezett.

Napi szinten továbbra is közel 10 ezer aktív felhasználó van, és érkeznek bőven visszajelzések a szolgáltatással kapcsolatban. Rengeteg elismerő üzenet érkezett, de tény, hogy számos fejlesztés még úton van - sokan keresik a mobilappot, ez is hamarosan megérkezik.