Ahmed H. pere: Karácsony Gergely hívja vissza Bárándy Péter védőügyvédet

Interjú Karácsony Gergely Karácsony Gergely Szilveszter Polgármester Zugló Zuglói polgármester egyetemi oktató országgyűlési képviselő politikus politológus
Vágólapra másolva!
A Fidesz felszólítja Karácsony Gergelyt mint az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjét és listavezetőjét, hogy hívja vissza Ahmed H. védőügyvédjét, Bárándy Péter korábbi szocialista igazságügy-minisztert.
Vágólapra másolva!

Karácsony Gergely "Fotó: Adrián Zoltán - Origo "

Zsigó Róbert, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője szombati budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta,

ha Karácsony Gergely nem tesz így, akkor a szocialistákkal együtt ő is egy terroristát támogat.

Egy olyan terrorista oldalára áll, aki egy dzsihadista terrorszervezet tagjaként még fegyveres kiképzést is kapott, aki a magyar államhatár és a magyar rendőrök elleni röszkei zavargást irányította - tette hozzá a fideszes politikus.

Felidézte, hogy Ahmed H. és társai betondarabokkal és kövekkel dobálták meg az Európa schengeni határait vigyázó rendőröket, akik közül többen megsérültek az incidensben.

- fogalmazott Zsigó Róbert.
Szavai szerint migránspárti brüsszeli politikusok és a Soros-szervezetek szintén Ahmed H. kiszabadítását követelik. Közölte: azt is szeretnék tudni, hogy ki fizeti Bárándy Pétert. Csak nem Soros György? - ez az a kérdés, amelyet Karácsony Gergelynek meg kell válaszolnia - mondta.