Az embertelen Hadházy már senkinek sem kell saját körzetében sem

Hadházy Ákos; repülés
Vágólapra másolva!
A Soros által agyonpénzelt hazai bajkeverő, Gulyás Márton és bohóccsapata a Közös Ország Mozgalom készíttetett felmérést Hadházy Ákos körzetében, a Tolna megye 01-es, szekszárdi központú választókerületben. Az eredmény pedig azt mutatja, hogy a választópolgárok nem nagyon szimpatizálnak a nyugdíjas szomszédját kínzó és luxusszenvedélyére, a repülésre több tízmillió forintot elverő, álzöld politikussal. Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen, hogy tudna egy ilyen ember a - sokszor idős és beteg - választópolgáraival törődni, az ő érdekeiket magasabb szinten, az Országgyűlésben képviselni, aki már a saját környezetében bizonyította, hogy semmi empátia és jóindulat nem szorult belé, sőt. Lelkiismeret-furdalás nélkül gyötört és kínzott egy idős, beteg embert, csak azért, hogy megszerezze annak lakását. Így kijelenthető, hogy Hadházy politizálásra is csak vélhetően a pénze és a hatalma növelése céljából adta a fejét, e mögött semmilyen nemesebb cél nem húzódik, főleg nem a köz szolgálatának igénye.
Vágólapra másolva!

A KOM felmérése azt mutatja, hogy Hadházy, amennyiben megvalósulna a gátlástalan kommunista Lukács György hátán felmászó Heller Ágnes által hőn áhított teljes ellenzéki összefogás, akkor is csak 31 százalékot érne el a fideszes Horváth István közel 70 százalékával szemben. Ha pedig az MSZP-s Harangozó Tamás is elindulna, akkor Hadházy csak 14 százalékot kapna.

Hadházy Ákos Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen az utóbbi időben Simicska táskás embereként megismert Hadházyról olyan dolgok kerültek napvilágra, amelyek megerősítik az emberben azt a gondolatot, hogy itt egy végtelenül frusztrált és kegyetlen, a kisemberekkel mit sem törődő luxusmániás politikusról van szó.

Hadházy éveken át kínozta szomszédját, hogy megszerezze lakását, az idős férfi belehalt

A TV2 Tények című hírműsora tárta fel, és aztán az Origo is részletesen beszámolt róla, hogy Hadházy Ákos milyen fondorlatokkal próbálta megszerezni idős szomszédja lakását. Mivel Hadházynak két lakása is volt a társasházban, többsége volt a lakógyűlésen, bármilyen döntést meg tudott szavazni. Egy költséges tetőfelújítást is. Pontosan tudta, az idős szomszédja nem tudja kifizetni a tetőfelújítás ráeső részét.

Hadházy fondorlatos módon azzal állt elő, hogy kössenek eltartási szerződést, így meg tudta volna szerezni az ingatlant. A nyugdíjas mi mást tehetett volna, belement, végül a lánya nem engedte a kisemmizését.

Az igazi háborút ekkor indította Hadházy. A kegyetlen politikus elzárta a vizet, a nyugdíjas embernek a kertből kellett vizet hordania, fürödni sem tudott a saját otthonában. Később pedig el is árasztotta Hadházy az idős ember lakását.

És mivel a nyugdíjas nem tudott fizetni a drága tetőfelújításért, beperelte, és a nyugdíjából havonta 27 ezer forintot levonatott. Ami a nyugdíjasnak természetesen sok pénz, a gyógyszereit sem tudta ezért megvenni.


Múlt csütörtökön aztán meghalt a kórházban a Hadházy által agyongyötört Acsádi Róbert. Hadházy a Facebookon és Simicska tévéjében, a minden ellenzéki politikusnak hízelgő Kálmán Olgának is próbált magyarázkodni, de annyira ideges volt a leleplezés miatt, hogy még egy alaposabb hazugság sem jutott eszébe.

Így nyilatkozott az esetről: „a szomszédommal valóban megbeszéltük, hogy eltartási szerződés fejében nem kell kifizetnie a költségeket. Ezt azonban az egyik lánya az utolsó pillanatban megakadályozta."


Tegnap aztán írtunk arról is, hogy Hadházy agyongyötört áldozatának lánya is mesélt arról a TV2-nek, hogy az LMP társelnöke hogyan kínozta éveken keresztül kiszolgáltatott édesapját.

Miután Hadházy a tetőfelújítással ellehetetlenítette édesapját, előfordult, hogy tűzifára se tellett neki, ezért egész nap fagyoskodnia kellett. A gyógyszereit sem tudta mindig kiváltani.


Acsádi Szilvia szerint az apja – köszönhetően Hadházy ármánykodásának - embertelen körülmények között élt, és egyre többször került kórházba.

- tette hozzá.

Milyen ember az, aki kihasználva a saját anyagi erőfölényét, sanyargat, fenyeget és aztán ki is semmiz egy idős, beteg embert csak azért, hogy a saját harácsolási és luxus iránti vágyát kielégítse? Ennek érdekében pedig válogatott kínzásokat és sanyargatásokat alkalmaz?

Nem csoda hát, hogy ez nem szimpatikus a szekszárdi embereknek, különösen amiatt, hogy ő maga pedig megengedheti magának – bár senki nem tudja, hogy pontosan miből – hogy néhány év alatt közel 20 millió forintot elköltsön csak a luxushóbortjára, a repülésre.

Forrás: Magyar Idők, Facebook

Hogy tudna hát egy ilyen ember a - sokszor idős és beteg - választópolgáraival törődni, az ő érdekeiket az Országgyűlésben képviselni? Sehogy.