Vágó István "kvízprofesszor" és ellenzéki barátai a kabarétüntetésen

Czeglédy Csaba letartóztatása ellen szervezett tüntetés a Szabadság téren 2018 március 4-én
Czeglédy Csaba letartóztatása ellen szervezett tüntetés a Szabadság téren 2018 március 4-én
Vágólapra másolva!
Csaba Czeglédy Libero! Ezzel az ellentmondást nem tűrő, harcra hívó táblával tüntetett 150 szocialista és dékás. A Libero feltehetően nem a pelenkamárkára vonatkozott, hanem a bűnöző ügyvéd szabadon bocsátásáért tüntettek. Nem értettek egyet azzal, hogy a hatmilliárdos költségvetési csalással gyanúsított Czeglédy Csabát, Gyurcsány Ferenc ügyvédjét visszavitték a börtönbe. Ahogy vasárnap is kérdeztük: vajon miért áll ki néhány héttel a választás előtt ennyi szocialista és gyurcsányista politikus egy börtönben ülő, zavaros múltú ügyvédért? Vajon mitől félhetnek?
Vágólapra másolva!

A tüntetésen nagyjából 150-en lehettek. Ez komikusan kevés. Viszont elég sok ellenzéki politikus ott volt. Gyurcsány pártját Varjú László politikus és Vágó István "kvízprofesszor" képviselte, ott volt Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke, Lendvai Ildikó volt MSZP-elnök (ő szükségét érezte, hogy beszéljen is), az egykori SZDSZ-es, később MSZP-s Mécs Imre, aztán Iványi Gábor volt SZDSZ-es lelkész, és így tovább.

Czeglédy Csaba letartóztatása ellen szervezett tüntetés a Szabadság téren 2018. március 4-én Forrás: Origo

Egyetlen kérdésre nem találjuk továbbra sem a választ: miért nem engedi el az MSZP és a DK a börtönben ülő Czeglédy Csaba kezét? Mitől félhetnek? Reméljük, előbb-utóbb választ kapunk erre a kérdésre.