Kiengedték a ceglédi gyerekgyilkos anyát

gyerekgyilkosság tárgyalás, ceglédi anya
Sírt a gyerekgyilkos anya
Vágólapra másolva!
Megszüntette a bíróság a gyerekgyilkossággal gyanúsított ceglédi nő előzetes letartóztatását. Azt mondta, túl sokáig sírt a gyerek, és nem tudta elhallgattatni, ezért vágta többször is a földhöz a kisfiút. 
Vágólapra másolva!

Ahogy megírtuk, a nő élettárásával együtt két gyereket nevelt. Miután a kisfiú apja munkanélküli lett, alkalmi munkákból éltek, és gyakran

megélhetési gondokkal küszködtek.

A veszekedések és a mindennapok gondjai miatt a nő sokszor ideges és türelmetlen volt mindenkivel, még a gyerekeikkel is.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

2016. október 30-án reggel a másfél éves kisfia hosszasan sírt, kiabált. Az anyja nem tudta megnyugtatni.

A nő az egyre hangosabban síró gyereket többször felemelte, aztán nagy erővel a földhöz csapta. A kisfiúnak a feje sérült meg súlyosan, meghalt.

Hiába hívott hozzá mentőt az anyja, már nem tudtak rajta segíteni. Akkor előzetes letartóztatásba került az asszony, aki ellen tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett gyilkosság miatt indult eljárás.

Tegnap viszont elhagyhatta a börtönt, a bíróságon ugyanis lakhelyelhagyási tilalomra változtatták az előzetest. annak ellenére, hogy a nő két éve lényegében beismerte tettét - írta meg a Blikk.

A börtönben megszülte a harmadik gyereküket is, akit az apja nevel Cegléden.